VENTO-FLEX
Fiberlasersnijmachine

Vento Flex heeft de afmetingen 1530 mm x 3050 mm, 2030 mm x 4050 mm of 2030 mm x 6050 mm met automatische dubbele wisseltafel.
U kunt buizen en profielen snijden met een diameter van Ø15-150 mm tot een lengte van 6500 mm.

Laservermogensopties van 2 kW, 3 kW, 4 kW en 6 kW.
Snelheid, gevoeligheid, betrouwbaarheid en lage bedrijfskosten en meer functies.
Met één enkele knop kunt u overschakelen van plaatsnijden naar buizensnijden, zonder dat u andere apparatuur nodig heeft.
De beste keuze voor pijp, profiel en 2D

SNIJTAFEL

Vento Flex Model beschikt over een speciale snijtafel die wordt gebruikt voor het laden en lossen van vlakke plaatmaterialen en het lossen van buisprofielmaterialen. Het afvoerproces van buisprofielmateriaal gebeurt met behulp van een U-vormige groef die op de tafel is geplaatst.
De U-vormige groef neemt een halve meter van de snijtafel in beslag. Het laden en lossen van vlak plaatmateriaal kan op het resterende deel van de tafel worden uitgevoerd zonder dat de groef gedemonteerd hoeft te worden.

HET AANVOEREN VAN DE BUIS 

De invoerklem kan materialen tussen Ø15-Ø150 mm in de middenas nauwkeurig vasthouden. Kaakklemming werkt met pneumatische aandrijving met instelbare druk. De profielrotatie-as en profielaandrijfas worden servomotorisch aangedreven.

SUPPORTS

De steunen zijn de ondersteunende elementen die worden geplaatst om instorten en oscilleren van de materialen tijdens het snijden te voorkomen, afhankelijk van de dwarsdoorsnede en lengteafmetingen van de buizen en profielen die in de CNC zijn ingevoerd. Alle instellingen worden automatisch uitgevoerd op basis van de sectieafmetingen.

Contacteer ons voor meer informatie