• Officiële Nukon-verdeler
  • Eigen testomgeving
  • Zowel onderdelen als machine

Mazak-snijmachine

Door onze ervaring met Mazak lasersnij-machines zijn wij bij JS laser uw partner voor de installatie, reparatie en training van uw machine. 

Indien u op zoek bent naar een gebruikte laser machine hebben wij steeds enkel gereviseerde machines in voorraad. Zowel Co2 als fiber kunt u bij ons vinden.

Onze medewerkers van JS Laser in Tienen staan voor u klaar.

Bent u op zoek naar een gebruikte mazak-snijmachine?

Neem contact op voor ons aanbod!

Al meer dan 100+ tevreden klanten

Reparatie of onderhoud van een Mazak-snijmachine

Wat betreft onderhoud van lasersnijmachines, leveren wij de enkel de beste vervang onderdelen rechtstreeks van de fabrikant. Dit resulteert in een goedkopere service naar onze klanten. Voor een professioneel onderhoud, nauwkeurige reparatie of het voorzien van wisselstukken zit u goed bij ons.

Adres

Windmolenveld 63, 3300 Tienen

Openingstijden

Ma-Za: 8.00 - 19.00

Informeer naar wat wij voor u kunnen doen

Heeft u interesse in een reparatie of onderhoud van een Mazak-snijmachine voor uw bedrijf? Neem contact op met JS Laser voor gedetailleerde informatie en een offerte op maat. Onze experts adviseren u graag over de geschikte lasersnijder voor uw specifieke toepassingen en behoeften. Of het nu gaat om het snijden van metaal of het verkrijgen van onderdelen van een snijmachine, wij staan klaar om u te ondersteunen met topklasse oplossingen en service. Neem voor aanvullende informatie contact op met ons voor een één-op-één gesprek, waarin we de optimale oplossing voor u kunnen aanbieden. Contacteer ons gerust.

Contacteer ons voor meer informatie