Onze machines

Rex 315
REX-serie onderscheidt zich door zijn compacte structuur en stabiliteit. Deze bied u uitstekende snijkwaliteit en een hoge productie.
ECOLINE-serie met zijn kleine voetafdruk en lage bedrijfskosten is dit de meest geschikte machineserie voor bedrijven met een beperkt budget
NUKON X5 is ontwikkeld voor het snijden van een grote verscheidenheid aan 3D-vormdelen met een enorme werkruimte
NF PRO-serie, die de nadruk legt op productiviteit, kan met zijn robuuste structuur en flexibele productieafmetingen aan alle snijvereisten voldoen.
VENTO FLEX-serie door het snijden van buizen/profielen en plaatmetaal te combineren, is het een topklasse lasersnijsysteem met hoge productiviteit en normen
NKT-Serie buis en profielfiberlasersysteem wordt gebruikt voor het verwerken van buizen of profielen die in verschillende vormen en materialen zijn geproduceerd in veel sectoren.
Nukon heeft veelzijdige oplossing voor het laden en ontladen van onze machines, deze kunnen uitgebreid worden met een toren systeem. De meeste van onze systemen zijn modulair zodat deze kan groeien met uw bedrijf.
NUKON 24 Meter
Nukon beschikt over diverse grootformaat lasers die zij bouwen op maat van de klanten en hun proces. Hierdoor zijn wij flexibel in de meest uiteenlopende formaten.
AMH-serie plooibanken beschikken over een Delem besturing en kunnen worden aangepast naar de wensen van uw bedrijf.
Voor meer informatie over NUKON kunt u terecht op: NUKON BENELUX of op NUKON TURKIJE

TLB LASER

Graveer en Laserlas

In samenwerking met onze strategische partners hebben we met succes onze eigen CE-gecertificeerde lasergraveer en laserlas machines ontwikkeld. De ultramoderne lasermachines van TLB belichamen onze toewijding aan innovatie en geavanceerde technologie. Wij hebben ervoor gekozen om enkel met de meest betrouwbare merken samen te werken.

Contacteer ons voor meer informatie

Onze gereviseerde tweedehands-machines

Gebruikte Mazak Machine

STX48 MkII 2.5kW 

Lage uren stand, compleet, volledige onderhoud historie, ideale machine voor de starter.

15,000,- Euro

Gebruikte Mazak Machine

Nexus 4kW Fiber-Laser 3015

Lage urenstand, weg wegens aankoop groter formaat.

150,000,- Euro

Gebruikte Mazak Machine

STX MkIII 1,8kW 48

Als nieuw, komt uit een R&D afdeling, Nozzel-wisselaar, autofocus, kleurenscherm.

60,000,- Euro