• Officiële Nukon-verdeler
  • Eigen testomgeving
  • Zowel onderdelen als machine

Laserbrander voor metaal

Een laserbrander voor metaal is een onmisbare tool in de metaalverwerkingsindustrie. Lasersnijders, inclusief de laserbrander voor metaal, zijn in staat om een breed scala aan metalen te snijden, van zacht staal tot roestvrij staal en non-ferrometalen. Deze technologie biedt de flexibiliteit en precisie die essentieel zijn in de moderne metaalbewerking. Als Nukon-verdeler biedt JS Laser in Tienen u niet alleen de verkoop van de laserbrander voor metaal aan, maar ook deskundige ondersteuning.

Bent u op zoek naar een laserbrander voor metaal?

Neem contact op voor ons aanbod!

Al meer dan 100+ tevreden klanten

Wat zijn de pluspunten van een laserbrander voor metaal?

De voordelen van het inzetten van een professionele laserbrander voor uw productieproces zijn talrijk. Met een laserbrander voor metaalbewerkingen, kunt u de snelheid en nauwkeurigheid van uw productieproces aanzienlijk verhogen. Onze klanten merken vaak een aanzienlijke tijdsbesparing, zowel in de snelheid van de machine als in het verminderen van tussenstappen. Doordat de laser het metaal op hoge temperaturen verwerkt, verloopt elke stap uiterst netjes. Voor meer reflecterende metalen zoals aluminium, blijkt de fiberlaser een uitstekende optie te zijn. Het kopen van een lasersnijder kan ook leiden tot een uitbreiding van uw bedrijfsmogelijkheden, zoals het produceren van accessoires of randproducten in dezelfde stijl.

Adres

Windmolenveld 63, 3300 Tienen

Openingstijden

Ma-Za: 8.00 - 19.00

Contacteer ons voor gepast advies 

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een laserbrander voor metaal of wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze machines? Vul ons online contactformulier in voor meer informatie over onze lasersnijders voor metaal en de voordelen die zij kunnen bieden. Of u nu overweegt een lasersnijder te kopen of geïnteresseerd bent in de veelzijdigheid van onze toebehoren, ons team staat klaar om u te ondersteunen met deskundig advies en oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

Contacteer ons voor meer informatie