Hydraulische Kantbank Mini

Dit speciaal ontworpen product is een ideale oplossing voor bedrijven die in kleine en smalle ruimtes opereren. De superieure prestaties en buigprecisie van onze standaardmachines zijn ook duidelijk zichtbaar in dit product. Het is speciaal vervaardigd voor bedrijven die streven naar buigprecisie.

Hydraulische Kantbank 

De buigmachine uit de AMH-serie zorgt voor bedieningsgemak en verhoogde productiviteit en garandeert resultaten op topniveau. Het maakt het nauwkeurig buigen van de plaat mogelijk door de bovenkaak in de juiste positie te laten zakken en de terugkeer te voltooien, ontworpen om perfecte prestaties in uw activiteiten te bereiken.

Hydraulische kantbank power

Het behoort tot de krachtigste kantbanken. Faciliteren van metaalvormprocessen met precisie en efficiëntie van het hoogste niveau. Hij voert feilloos nauwkeurige buig- en schuine bewerkingen uit, zelfs bij een hoge tonnage, waardoor productiviteit op de lange termijn wordt gegarandeerd dankzij zijn duurzame structuur. 

Hybride kantbank

Deze onderscheidt zich door de voordelen die het biedt door superieure precisie, hoge snelheid, zuinig gebruik en energie-efficiëntie te combineren. Het biedt snellere verwerkingstijden, de mogelijkheid om de kosten te verlagen en een milieuvriendelijke aanpak door energie te besparen.

Delem DA-66T en DA-69T CNC-eenheid
Programmeermodus voor 3D en 2D grafisch touchscreen
3D-visualisatie in simulatie en productie (alleen op DA-69)
17″ kleuren-TFT met hoge resolutie
Volledige Windows-applicatiesuite
Compatibiliteit met Delem Modules (schaalbaarheid en aanpassingsvermogen van modules)
USB, randapparatuurinterface
Gebruikersspecifieke applicatieondersteuning in de multitasking-omgeving
Sensorbuig- en richtinterface, Profile-T3D offline software (alleen op DA-69)
Profile-TL offline-software voor DA-66T

Wila Mold-verbindingssysteem
Het Wila Mold Connecting System biedt aanzienlijke voordelen bij kantbankmachines door de snelle en betrouwbare verbinding van de bovenste matrijs mogelijk te maken. Dit systeem bespaart tijd en verhoogt de productiviteit door te zorgen voor een snelle en veilige verbinding. Bovendien levert het uitstekende resultaten bij buigbewerkingen door een hoge precisie en nauwkeurigheid te bieden. Dankzij het gebruiksgemak kunnen operators efficiënt werken, en de compatibiliteit en flexibiliteit maken een naadloze werking mogelijk met verschillende kantbankmodellen en bovenste matrijsontwerpen. Ten slotte vergemakkelijkt het dankzij de veilige verbindingsstructuur efficiënte en veilige werkomstandigheden voor operators. Met deze kenmerken biedt het Wila Mold Connecting System een opmerkelijk voordeel bij kantpersbewerkingen.

RIDGE-SYSTEEM
Het CNC-gestuurde gemotoriseerde rigingsysteem behaalt onberispelijke resultaten bij elke stap van de buigbewerking. Met het gemotoriseerde NC-cridgingsysteem worden de buigverschillen veroorzaakt door het materiaal of andere factoren automatisch berekend en wordt het perfecte resultaat bereikt

VOORBLADINGS ONDERSTEUNINGSSYSTEEM

Hij wordt handmatig naar rechts en links verplaatst dankzij het lineaire glij- en lagersysteem dat aan de machinebehuizing is bevestigd.
Het wordt ondersteund door een kogelflens en de op- en neerwaartse beweging wordt uitgevoerd via de demper.

CE-VEILIGHEIDSSYSTEEM
Onze machines worden geproduceerd volgens de normen van de Europese CE-normen en de arbeidsveiligheid wordt gewaarborgd met hydraulische, elektrische, laservingerbeveiliging, schakelaars op schuifdeuren en zijveiligheid

Voor meer details over de verschillende kantbanken kunt u terecht op de NUKON website

Wenst u meer informatie ?